top of page

Ik schrijf een boek!

Super leuk om het geweldige nieuws te delen dat ik een boek ga uitbrengen.

Het boek 'Viva la Vulva', dat ik samen met de liefste collega seksuoloog en vriendin Nicky Schelkens heb geschreven verschijnt in oktober. Wat een nachtelijk telefoontje met een idee, een dosis creativiteit, inzet én vertrouwen wel niet teweeg kan brengen.


De leuke omslagtekst luidt als volgt:


“In Viva la vulva nodigen Maxime en Nicky je uit om je vrouwelijke seksuele zelf te ontdekken. Wie ben jij als er niemand kijkt en als je even helemaal eerlijk bent, in de eerste plaats tegen jezelf? Ken jij je eigen lichaam vanbinnen en vanbuiten of sta je ervoor open om dat te (leren) doen? Weet jij waarom je bepaalde dingen denkt en durf je die ideeën in vraag te stellen? Welke dingen zou je graag anders zien?


In dit boek kom je dingen te weten die je nog niet wist en soms wel al wist maar nu dieper kan ontdekken. Het stelt je vragen die je misschien nog niet aan jezelf durfde stellen en het staat vol met leuke, grappige en interessante opdrachtjes die je op een andere manier naar je seksuele zelf laten kijken.


Met dit frisse en goed onderbouwde boek in de hand ontwikkel je met een klein beetje hulp van Maxime en Nicky een totaalbeeld van en een positieve blik op jezelf als seksueel wezen.”


Als je op de hoogte wil blijven van verdere updates, ga dan zeker @seksdialogen op Instagram volgen! Waar Nicky en ik als twee jonge seksuologen in dialoog gaan over body positivity, zelfliefde en seksuele zelfontdekking in de brede zin van de begrippen.


We zijn zo trots en gelukkig dit nieuwe avontuur te kunnen starten. Gaan jullie mee met ons in dialoog, opzoek naar je seksuele zelf?


Liefs, MaxBình luận


bottom of page